Andlig Vägledning

Mina vägledningar hjälper dig att få klarhet och komma närmare din själs och ditt hjärtas önskningar. Vid Medial vägledning använder jag mig av olika Tarot och Orakelkort samt min intuition och inre vägledning för att hjälpa dig att få ökad förstårlse gällande olika områden i ditt liv . Du kan få Andlig vägledning inom vilka områden som helst du önskar men mina vägledningar utgår alltid ifrån din egen personliga och andliga utveckling i de olika situationer du frågar om. 

Större vägledningarna (45-60min) kan ske över telefon, på plats hos mig i Ätran (Nära Ullared) eller genom att jag skriver ner din vägledning och skickar den till din mailadress, det är helt upp till dig.

Du kan boka följande:

Allmän större läggning över din nuvarande situation och den närmaste framtiden: pris 400:-

Helårsläggning: pris 400:-

Bokas genom Bokadirekt.se

Kortare läggningar nedan skickas med mail och bokas genom Swish (jag skickar inom 24 timmar)

Halvårsläggning, pris 200:-

Tre kort: Dåtid, nutid och framtid, pris 150:-

Ett kort med Änglabudskap, pris 50:-

3 Kort med Änglabudskap, pris 150:-

Swish:0702 535840

Några tidigare omdömen

"Jenni är en otroligt begåvad läsare som uttrycker sådan värme och medkänsla. Hon gav mig en sådan fin vägledning och hennes ord var så vänliga och upplyftande!"

"Jenni, innerligt tack från mitt hjärta. Vilken fantastisk förmedling, vilket budskap! Det här kommer jag ta in och njuta av och ta hjälp av för att komma vidare. Tack för att du på ett sådant fint sätt gav mig healing och budskap idag. Vilka gåvor och vilket ljus du har. Tack tack!"

Susanne

Övriga Tjänster

Reiki II med Holy Fire

Andlig Healing

Andlig livscoaching