VÄGLEDANDE ÄNGLABUDSKAP

Vägledande Änglabudskap onsdag 20/10


Idag bad jag om ett budskap specifikt för fullmånen i Väduren och kortet Compassion föll då ut, vilket är otroligt passande då budskapet handlar om att inte fokusera på det negativa, agera utåt i plötsligt vredesmod eller att hålla tillbaka behovet av att ha rätt i en diskussion.  Ta hellre ett steg tillbaka och ta några djupa andetag och få ur dig dina känslor på andra sätt! Skriv ner dom, ta en promenad, gå och träna eller vad som helst som hjälper dig att få ur dig dina känslor. Ta den här tiden till att fundera var dina starka känslor bottnar i och försök hitta konstruktiva sätt att arbeta med dem. Väduren är ett Eld tecken och står för passion, kraft, explosioner, företagande, ideer... vill att mycket ska hända på en gång... ja ni förstår nog varför budskapet kommer just idag... :) Så mycket eldiga energier kommer upp till ytan nu och ditt jobb blir till att jobba med dem och svalka ner dom men samtidigt ta vara på de ideer och inspiration som kommer till dig, det gäller att använda eldenergin på ett klokt sätt som gynnar dig.

Genom att förändra din egen självbild förändrar hur andra ser dig, och änglarna vill med detta budskap visa att de finns omkring dig och vill hjälpa dig att se dig själv så som dom ser dig. Genom kärleksfulla ögon. Dina tidigare prövningar i livet är en bekräftelse på hur stark du är idag, så se på dig själv med kärlek och stolthet, har du svårt för detta så be dina hjälpänglar hjälpa dig med det. Älska dig själv så som du vill bli älskad av andra, ha medkänsla med dig själv och tillåt dig att stanna upp och ta pauser. Du förtjänar det allra bästa i livet och ju mer du ger till dig själv desto mer kan du ge till andra.

Missa inte Grupphealing på distans med Holy Fire Reiki energin den 2/11 som verkligen hjälper dig att att släppa taget, skapa inre kraft, balans och ny kreativ energi - du finner informationen på min startsida :)

Önskar dig en fantastisk Fullmånedag!
Mvh
Jenni Johansson

Vägledande Änglabudskap lördag 16/10

När du läser ordet förlåtelse vet du var denna energi behövs i ditt liv. Förlåtelse ger dig möjlighet att se genom själens ögon, och i slutändan ger det dig en uppfattning om hur det är att se genom dina änglars ögon. 

Förlåtelse handlar inte om att acceptera eller stå ut med dåligt beteende hos andra. Förlåtelse handlar om att släppa taget om upprepande negativa tankar gällande ditt förflutna. Den enda som drabbas av att vara kvar i det förflutna genom oförlåtande tankar och sårade känslor är du själv.

Dina änglar visar med etta kort att de finns vid din sida och vill hjälpa dig att släppa taget (se även fredagens budskap) så att du kan bli fri. För det är just frihet det handlar om, så länge du håller dig fast vid skeenden från det förflutna så är du aldrig riktigt fri. Så be dina änglar att hjälpa dig att förlåta så att du en gång för alla kan bli fri och därmed börja skapa en ljusare och glädjefull framtid.

Även om du inte vet hur du ska bära dig åt att förlåta så är själva energin i önskan att vilja förlåta tillräcklig.

Önskar dig en fortsatt fin lördag!

Mina tjänster finner du härVägledande Änglabudskap fredag 15/10

Idag kommer budskapet om att det är dags att klippa de band som håller dig tillbaka från att leva fullt ut i glädje. Det kan vara personer, arbete, platser, olika situationer, upprepande negativa tankar eller att du helt enkelt förväntar dig ett speciellt resultat av något. Släpp kontrollbehov och banden med människor som påverkar dig negativt på olika sätt, även om du känner ett starkt kärleksfullt band till dem. Lita på att du får hjälp med dessa processer av Änglar och dina guider.


Änglarna omfamnar dig med kärleksenergi som ger dig styrka och mod och som hjälper dig att släppa taget så att du kan öppna de nya dörrarna med alla fantastiska möjligheter som väntar på dig.

Om du klänger dig fast vid något som hindrar dig från att leva fullt ut i glädje så uppmanar änglarna dig om att be om hjälp att klippa de band som behövs. Änglarna guidar dig just nu att släppa taget om kontrollbehov och behov av att veta hur saker och ting kommer uppenbara sig i framtiden. Genom att släppa taget (men göra jobbet som krävs) och lita på att Universum hjälper och guidar dig så kan du äntligen bli fri från tunga energier och bojor och börja flyga fritt in i din ljusa framtid!


Budskapet kommer från mina nya Änglakort: Angel Guide Oracle guidbook av Kylie Grey

Vill du få ett eget personligt änglabudskap eller en större änglaläggning från dessa fantastiska Änglakort är du varmt välkommen att skicka mig ett mail eller gå till mina tjänster här

jejstardesign@gmail.com
Vägledande Änglabudskap för tisdag 12/10

Idag kommer budskapet från Healingens ängel.

Genom att öppna upp ditt hjärta för denna ängel tar du emot kärlek, frihet, sanning och blir fri från gamla smärtor från det förflutna.

Kalla till dig Healingens ängel för att med öppet sinne ta emot det högsta bästa och den största glädjen. Healing mjukar upp de hårda kanterna på din personlighet och hjälper dig att utveckla din kapacitet, att njuta av livet och att veta att du inte behöver göra något för att bevisa att du är värd allt du vill ha. Du är perfekt precis som du är.
 

Healing hjälper dig att förlåta dig själv och andra, den utvidgar din själ så att den kan ta emot Universums godhet i varje område av ditt liv. Den hjälper dig att förstå att du är värd all kärlek, vänlighet och respekt. Den släpper taget om rädslor och inre tvivel och begränsningar.
Healingen hjälper dig att förstå att du är en del av allt, du är kärlek.


Änglabön

Kära healingens ängel, öppna min själ för att a emot gudomlig healing, känna gudomlig nåd och omslutas av totalt godkännande


Önskar dig en fortsatt härlig tisdag!


Mina tjänster: healing, helande coaching och andlig vägledning  finner du här


Med vänlig hälsning


Jenni Johansson
Änglabudskap söndag 10/10

Systerskapets ängel nr 20

Affirmation: Jag hyllar elegansen hos hänförande kvinnor överallt, och delar mitt ljus med dem 

Idag är det 10/10 portal och energierna har påverkat oss under flera dagar. Portalen hjälper oss bland annat att öppna nya dörrar och vi går in i en ny frekvens. Energierna handlar om en ny början och nya möjligheter. Många känner sig extra känsliga under den här perioden och då känns det mycket passande att budskapet om systerskap kommer upp idag igen, kortet är också nummer 20, vilket ju blir summan av 10 och 10 :) Jag ändra inte om i texten, utan här kommer den igen! Ta hand om dig själv extra väl idag, vila och dryck mycket vatten. 

Idag vill änglarna återigen påminna om kraften hos systerskap, om kraften av att kärleksfullt lyfta upp dina medsystrar, kända som okända. 

Systerskapets kraft stöttar varje kvinna som strävar efter att leva i sanning, hedrar hennes värde och bidrar till andras välbefinnande. Att hedra det kvinnliga öppnar kanalen till kärlek, förlåtelse och acceptans. Äkta systerskap är inkluderande och hedrar alla kvinnor. Genom den kärlek och vishet som kvinnor har i sina hjärtan har systerskapet levt vidare för uträtta saker i godhetens namn.

Systerskapet förkroppsligar vänskap genom både svåra och goda tider. Det lovprisar de livsbejakande egenskaper som definierar kvinnor och hyllar deras gåvor av kärlek och vishet. Kvinnor bär med sig pånyttfödelsens kraft, sexualitetens hemlighet och närvaron av andlighet för att läka liv. Systerskapet uppmuntrar dig att fokusera på detta nu. 


Bön

Kära systerskapets ängel, hjälp kvinnor att sprida kärlek bland människor genom världen, att förenas i fred och välvilja. Hjälp varandra att bli hela

Du kan beställa ditt eget personliga änglabudskap och boka mina tjänster här

Önskar dig en fortsatt härlig söndag!

Mvh

Jenni Johansson

.

Änglavägledning fredag 8/9

Den inre styrkans ängel 


Affirmation: Jag får styrka genom min tilltro och mitt mod och utvecklar beslutsamhet, uthållighet och motståndskraft


Inre styra kommer från din förmåga att möta dina utmaningar. Andligt orienterade personer känner tilltro till det gudomliga istället för sitt ganska begränsade ego när de möter svårigheter. De vet att det finns stora saker att lära sig om livet och om sig själva även i utmanande situationer.


Svåra omständigheter bygger upp din inre styrka. När du släpper motstånd, envishet och ilska ger du plats för godhet och kärlek i ditt hjärta som ger dig en fastare inre grund. Inre styrka utvecklas när du slutar upp med begränasade tankar och kan se saker och ting från ett större och högre perspektiv.


Inre styrka får du när du utstått smärta, förluster och trauman med en inre och stark beslutsamhet att möta dina utmaningar och övervinna hinder.

Vill du ha stöd med detta kan du läsa följande bön

Kära inre styrkans ängel, var snäll och hjälp min själv att vara ett starkt redskap för att kanalisera din godhet. Hjälp mig att vara motsåndskraftig och kapabel att möta mina utmaningar med välvilja och beslutsamhet. Hjälp mig att utveckla mitt omdöme så att jag kan se vilka strider som är värda att utkämpa och lära mig släppa det som inte är min sak att ordna. Stärk mig i tron på det gudomliga i takt med att jag mognar och kan vara till hjälp i världen runt omkring mig.

Önskar dig en fortsatt fin fredag

Mvh

Jenni Johansson

Änglavägledning torsdag 7/9

Moderkärlekens ängel

Affirmation: jag bär moderkärlekens kraft inom mig. Jag vårdar och tar hand om dem jag älskar.

Moderskärlekens ängel vägleder dig att starkare känna in din egen moderskärlek  och låta den vårda om dig själv så som en kärleksfull moder vårdar om dig som liten.  Moderskärlek är beskyddande, ömsint och vänlig och har samtidigt ett vakande öga över allt som sker. Självkärlek handlar just om att vara kärleksfull mot dig själv genom att vara snäll och förlåtande mot dig själv, sätta kärleksfulla gränser, tillåta dig att följa ditt hjärta och att prioritera din egen lycka. Moderskärleken vill också uppmärksamma vikten av att använda denna kärleksfulla kraft till att ta hand om barn, husdjur, grannar, vänner och samhällsgrupper.


Moderskärlekens ängel är vänlig och bryr sig alltid om andra och är alltid med och nära dig och lär dig att vara en bra moder till dig själv, respektera din din egen sårbarhet och ge dig beskydd. Ängeln lär dig att vara snäll och generös, även mot dig själv. Vår värld skriker efter moderskärlek som kan läka de sår som har orsakat förödelse och våld.

Bön

Kära moderskärlekens ängen, lär mig att bli en god mor åt mig själv, och att läka världen runt mig så gott jag kan. Hjälp mig att ge näring till alla lidande människor jag ser, från den djupa källan av kärlek som jag är i mitt hjärta. Var snäll och hjälp mig bli tolerant, vårdande och snäll mot alla.

Önskar dig en fortsatt härlig torsdag

Mvh

Jenni Johansson


Änglavägledning onsdag 6/10

Den andligt utforskande ängeln

Affirmation: Min själ utvecklas och blir stark och livfull när jag väljer vem och vad som är för mitt högsta bästa.

Idag vid nymånen i vågen vill änglarna ge dig mod att utforska nya möjligheter att njuta av livet. Utvidga ditt inre så att det samspelar med det gudomliga inom dig och runt dig. Låt nyfikenhet och fantasin leda dig vägen. Du är helt trygg i ditt utforskande. Känn tillit att du är på rätt väg och att allt sker för ditt högsta bästa. När du börjar denna resa startar en inre utrensning, stark healing och förändring av det som begränsar din själ. Andligt utforskande är en utvecklande process för att bli vårt bästa jag och det går inte att skynda på processen. Dina änglar, Guider och Universum är med dig på denna resa och hjälper dig framåt och de ger dig styrka att möta de motgångar som hör till livet men som stärker dig på alla nivåer. Andligt utforskande lär dig att du har friheten att välja kärlek och godhet vid allt tillfällen, på alla platser och tillsammans med alla människor. Våra liv är skapade av det andliga.

Behöver du stöd i detta kan du läsa följande bön:

Kära andligt utforskande ängel, guida mig så att jag kan utveckla en djupare tro på livets glädjeämnen och veta att jag alltid är älskad, vägledd och beskyddad.

Jag har själv gått igenom den här processen och går fortfarande igenom den, den inre utvecklande resan tar aldrig slut. Känner du att du behöver extra stöd så arbetar jag som andlig healingcoach och  utför Andlig healing och Reiki healing, jag hjälper dig gärna på vägen, du finner mina tjänster här


Jag önskar dig en fortsatt strålande onsdag!

Mvh

Jenni Johansson

Änglabudskap tisdag 5/10


Systerskapets ängel

Affirmation: Jag hyllar elegansen hos hänförande kvinnor överallt, och delar mitt ljus med dem

Idag  vill änglarna påminna om kraften hos systerskap, om kraften av att kärleksfullt lyfta upp dina medsystrar, kända som okända. Systerskapets kraft stöttar varje kvinna som strävar efter att leva i sanning, hedrar hennes värde och bidrar till andras välbefinnande. Att hedra det kvinnliga öppnar kanalen till kärlek, förlåtelse och acceptans. Äkta systerskap är inkluderande och hedrar alla kvinnor. Genom den kärlek och vishet som kvinnor har i sina hjärtan har systerskapet levt vidare för uträtta saker i godhetens namn.


Systerskapet förkroppsligar vänskap genom både svåra och goda tider. Det lovprisar de livsbejakande egenskaper som definierar kvinnor och hyllar deras gåvor av kärlek och vishet. Kvinnor bär med sig pånyttfödelsens kraft, sexualitetens hemlighet och närvaron av andlighet för att läka liv. Systerskapet uppmuntrar dig att fokusera på detta nu.

Bön

Kära systerskapets ängel, hjälp kvinnor att sprida kärlek bland människor genom världen, att förenas i fred och välvilja. Hjälp varandra att bli hela.

Du kan beställa ditt eget personliga änglabudskap och boka mina tjänster här

Önskar dig en fortsatt härlig tisdag!

Jenni Johansson
Änglabudskap måndag 4/10


Buddhanaturens ängel

Affirmation: Jag öppnar hjärtat för skönheten och elegansen hos Buddhanaturen och välsignar allt liv - synligt och osynligt - från kärlekens hjärta

Buddhanaturens ängel visar sig för oss i form av sanning, kärlek, medkänsla och vishet. Ditt inre renas och du utvecklas varje gång du bekräftar ditt värde och väljer det goda, kärleken och fred framför hat.
När du älskar ditt gudomliga väsen känner du ditt egenvärde starkt och utvecklar din självkänsla och självförtroende genom hela livet.

Buddhanaturens ängel stimulerar dina själskrafter till att öppna ditt hjärta - får dig att våga älska, vara fri och utmanar dig att hela tiden vara ditt bästa jag och göra ditt allra bästa.

Bön

Kära Buddhanaturens ängel, lär mig att kapitulera, att leva i ögonblicket. Välsigna mig med medkänsla, glädje, visdom och anspråkslöshet. Hjälp mig att fullända mitt inre medan jag öppnar hjärtat för fred, kärlek och glädje. Jag blir alltid uppmuntrad att leva i denna högre sfär

Önskar dig en fortsatt härlig måndag!
Jenni Johansson


Änglabudskap söndag 3/10

Förändringens Ängel

Affirmation: Jag hyllar positiv förändring som förstärker livskvaliteten

Idag ber änglarna dig att göra dig av med det som hindrar din lycka, livsglädje och andliga tillväxt. Att börja förändra saker till det bättre är en kärleksgåva till dig själv och som visar universum att du är redo för att öppna nya dörrar som tidigare varit stängda. Genom att stänga en dörr öppnar du alltid en annan. Belöningen är fred, kärlek och glädje. Alla förtjänar att vara lyckliga och det är bara du själv som kan utföra det inre arbete som krävs för att skapa mer lycka inom dig och runt omkring. Som med allt annat inre arbete skapar det ringar på vattnet för dig själv och din omgivning. Du går aldrig igenom någonting ensam, du har alltid stöd från oss änglar och universum. Vill du ha vår hjälp så är det bara att be om den. Så vad behöver du släppa taget om för att låta förändringens vind svepa in? Vad önskar du mer av? Vad hindrar dig? Hur kan du komma över dessa hinder? Lösningar finns alltid där för dig, känns det svårt, börja med små steg. Ett enda steg i förändringens riktning är en fantastisk början som hjälper dig vidare.

Behöver du stöd i detta kan du läsa följande bön:

Kära förändringens ängel, öppna mig för att acceptera förändringarna jag behöver göra för att bli den jag kom hit för att vara. Hjälp mig finna modet att släppa taget om de hinder jag har ställt i min väg och som begränsar mig. Håll mig nära dig och beskydda min själ, medan jag genomgår denna förändring.

Som Holistisk livscoach arbetar jag och hjälper klienter som längtar efter förändring men som inte riktigt vet hur de ska bära sig åt för att nå sina mål. Vill du ha mitt stöd i detta så tveka inte att höra av dig. Du finner mina tjänster här

Önskar dig en fortsatt härlig söndag!

Vänligen

Jenni Johansson


Änglabudskap fredag 2/10

Omvårdnadens ängel vill att du ska vårda om dig själv mer, vara mer kärleksfull och förstående gentemot dig själv och därmed mot andra. När du gör det stärker du ditt egenvärde vilket gör det lättare för dig att känna större självkärlek och fatta beslut som passar dig själv bäst. När du prioriterar ditt eget välmående blir du starkare och bättre röstad genom livet. Du får också mer energi över till att kärleksfullt vårda om andra, vilket blir som positiva ringar på vattnet. 

Kalla till dig Omvårdnadens ängel när du behöver värme, vänskap och vänlighet. Den här ängeln påminner dig om att vara mer kärleksfull och tillåtande mot dig själv. Alla vill bli omvårdade och kärleksfullt behandlade och det börjar alltid med dig själv. Så sätt dig själv i första rummet en stund. Ta väl hand om dig och gör saker som får just dig att må bra. Ta en paus när du behöver, gå ut i naturen, var nära vatten, lyssna på musik, unna dig att slappna av. Alla är vi olika så känn in vad just du behöver för självomvårdnad. 

Allt handlar om självkärlek, en känsla som många har tappat kontakten med genom osäkerhet, vilja att vara till lags, gamla föreställningar om hur livet ska vara osv. Så fråga dig själv, vad betyder självkärlek för mig, hur visar jag mig själv att jag älskar mig själv? 

Behöver du extra stöd när det handlar om kärleksfull omvårdnad till dig själv kan du läsa följande bön:

Kära omvårdnadens ängel, lär mig att ta hand om och nära mig själv. Hjälp mig dela detta med andra. Hjälp mig att ge och ta emot vänlighet, omvårdnad och kärlek

Som healing coach hjälper jag mina klienter att se sig själva i ett större kärleksfullt ljus vilket hjälper dem att ta sig ut ur stagnationer och finna nya vägar framåt genom livet. 

Du finner mina tjänster här

Önskar dig en fortsatt härlig lördag!
Mvh
Jenni Johansson

Änglabudskap fredag 1/10 

Den ljuva glädjens ängel 

Affirmation: Jag njuter av den ljuva glädjen att älska människor och uppskatta livets godhet. Detta förändrar världen omkring mig

När du kan ta in och bekräfta hur storslaget livet är, oavsett omständigheter, blir det lättare för dig att känna glädje och överflöd i ditt liv. När du släpper taget om negativitet står du kvar med en solid andlig grund som hedrar det goda, bekräftar andra, respekterar naturen och kraften av det gudomliga som alltid verkar för ditt högsta bästa. Du är alltid fri att välja det som får ditt hjärta att sjunga, och därmed glädjen. Även när det känns hopplöst finns det lösningar runt omkring dig som vill hjälpa dig vidare i livet. Öppna upp för att kanalisera det som är bra, härligt, vänligt och kärleksfullt. Välj att känna glädje även för de "små" sakerna i livet. När du gör detta så är du en öppen kanal för denna glädjande energi och mer glädjande upplevelser strömmat emot dig, allt du behöver göra är att ta emot. 

Behöver du stöd med detta kan du läsa följande bön:

Kära ljuva glädjens ängel, var snäll och förändra mitt synsätt så att jag ser vad som är glädjande och behagligt omkring mig. Avlägsna all negativitet som hindrar mig från att uppleva glädje. Jag gläds åt gudomlig godhet för oss alla

Önskar dig en fortsatt härligt fredag!

Mvh

Jenni 

Vill du ta del av mina tjänster så finner du dem här

Änglabudskap torsdag 30/9 

Välgångens ängel nr 44

Välgångens ängel vill att du ska veta att välgång är ett sinnestillstånd där du är tacksam för allt som kommer din väg och för allt du redan har och inser att glädje och framgång inte ligger i att äga mer och jaga efter mer. Även när du möter svårigheter är det ett sätt för dig att växa och förstå ditt eget värde och att kärlek kommer inifrån dig. Du är framgångsrik på riktigt när du inser att du redan har allt du behöver för att ditt liv ska vara rikt och fulländat. När du bygger vidare på din tacksamhet drar du in mer av det goda till dig, det är det magiska med energiarbete. När du tänker på det du saknar, brister, är det den energin du drar till dig. 

Vill du ha änglarnas stöd med detta kan du t ex börja dina morgnar med att läsa denna bön (det ska jag själv göra)

"Kära välgångens ängel, tack för de många gåvor jag tar emot varje dag. Jag uppskattar rikedomarna som god hälsa i övermått, lycka, glädje och skratt som fyller mitt liv. Jag vet att det inte finns ord nog att beskriva min framgång, och jag är verkligen tacksam". 

Beställ ditt eget unika Änglabudskap här 

Önskar dig en fortsatt härlig dag!

Änglabudskap onsdag 29/9

Lyckans Ängel (nr 50)

Lyckans ängel vill att du ska förstå att lycka kommer inifrån och att du alltid har valet att tillåta dig att vara lycklig.  Lycka kommer inte från bekräftelse, andra människor eller saker. Lycka är ett val, hur vi väljer att se på oss själva och livet. Lycka är att uppskatta även de "små" sakerna runt omkring dig, att vara tacksam och välja glädje här och nu. Lycka är hur du ser på livet, om du ger yttre saker makt att påverka din lycka kommer du att bli besviken. Självkärlek är att välja vad som gör just dig lycklig, att välja att inte följa normer eller lyssna på vad andra människor tycker och tänker om dina val, om ditt liv. När du börjar göra det mer och mer, följa ditt eget hjärta, så blir det också lättarare för dig att känna mer lycka i ditt liv. Det finns inget du måste göra eller ha för att vara lycklig, det kommer från djupet av din själv. Så lyssna på vad din själ viskar till dig. 

Behöver du stöd med att känna mer lycka kan du läsa följande bön

Kära lyckans ängel, tack för detta ögonblick av insikt i hur fantastiskt livet är. Jag är välsignad. 

Mina tjänster finner du här

Änglabudskap 28/9 från Ljusets Änglar

Vägledningen ängel (nr 33)

Idag ber vägledningens Ängel dig att lyssna på din inre vägledning. Din själ visar dig hela tiden ditt hjärtas innersta önskningar. Ju mer du är i stillhet och lyssnar desto tydligare hör du och förstår din inre vägledning. När du stressar på genom livet och ständigt låter distraktioner fylla ditt liv är det svårt att höra din egen inre röst. Stanna upp, gå ut i naturen, var i tystnad och stillhet en stund, meditera.. Är du ovan så börja med små stunder och öka successivt i din egen takt. Att lyssna på din inre rådgivare väcker din djupaste kunskap och hjälper dig att nå dina mål och du förstår tydligare vad som är den rätta vägen för just dig. När du lyssnar mer på dig själv är du inte längre beroende av andras råd och tyckande, du lär dig att lita helt och hållet på dig själv och dina önskningar. 

Vill du ha extra stöd förån Vägledningen ängel kan du läsa följande bön

"Kära vägledningens ängel, gör mig öppen för din rådgivning. Vägled mig att alltid lyssna på vad som visar sig, så att jag kan bygga upp min kärlek och mitt förtroende för det gudomliga"

Som healingcoach hjälper jag dig att finna dina innersta drömmar och mål, du har själv alla svaren inom dig men ibland behöver man stöd och de rätta frågorna ställda till sig för att finna dem. 

Du finner mina tjänster här,  där kan du också beställa ditt eget Änglabudskap. 


ÄNGLABUDSKAP

Änglabudskap måndag 27/9  Från Ljusets Änglar  

Lättsinnets ängel vill att du ska ha roligt, vara mer lekfull, skratta, och ta för dig och njuta av livet. fokusera på att skapa en bra balans mellan plikter och nöjen, skratt och lek höjer dina vibrationer och bjuder in till ännu mer glädjefyllda händelser och energier! 

Här kommer en tillhörande bön om du behöver stöd gällande detta 💕

”Kära lättsinnets ängel, hjälp min själ att öppna sig för lättsamma ögonblick av lättsinne. Lär mig konsten att leva väl och njuta av livet”

 Beställ ditt egna unika Änglabudskap här