BLOGG OCH PROJEKT

När jag först fick idén att jag skulle utbilda mig till Coach så visste jag inte att det fanns några direkta alternativ till vanlig coaching. Så när jag påbörjade min Coachingutbildning, som var helt online, kände jag mig mer och mer besviken då jag upplevde att det saknades djupare perspektiv på klienternas problem. Då jag själv har upplevt mycket...

Bilder ger dina blogginlägg en extra touch som lockar besökare att läsa dem. Den första bilden i blogginlägget visas automatiskt som miniatyr för blogginlägget. Därför kan rätt vald bild öka intresset för din artikel.

Det inledande stycket ger läsaren en uppfattning om vad blogginlägget kommer att handla om, det kan också användas som en kort förhandsvisning i listan för blogginläggen. Olika formuleringar gör att de sticker ut från resten av texterna. Fortsätt läsa och se hur du kan utforma dina blogginlägg.

Korta och simpla blogginlägg är det bästa sätt att hålla dina besökare uppdaterade. Spännande inledande stycken och en kort, informativ text säkerställer att läsarna återkommer för fler nyheter.