HOLY FIRE REIKI HEALING II

Reiki är japansk energimedicin och används runt om i världen inom traditionell sjukvård. I Sverige är Reiki godkänt som friskvård av Skatteverket.

Reiki ger djup avslappning, reducerar stress, hjälper kroppen till självläkning och ger både personlig och andlig utveckling. Reiki består av två ord, Rei som betyder universell och Ki som betyder livenergi - Universell Livsenergi. Holy Fire är ett tillägg som kommit de senaste åren till Usui Reiki som är grunden. Holy kommer från ordet Hel och betydelsen av helhet och fullständig. Reiki utvecklas och höjs jäms med vår egen och jordens utveckling och frekvenshöjning.

Reiki är en helande, renande och balanserande och kärleksfull energi direkt från den Högsta Källan. Den bär med sig en ren och hög frekvens av den villkorslösa kärleken. 

Holy Fire® Reiki introducerades för ungefär tre år sedan av ICRT (The International Center for Reiki Training). Den kommer från en högre medvetenhetsnivå och är både kraftfull och skonsam. Energin ger rening, läkning, styrka och vägledning och jobbar mycket med att ta fram vårt sanna jag som inte skuggas av våra uppväxtår. 

Vad Holy Fire Reiki kan hjälpa dig med

  • skänker din kropp djup avslappning, ger ny energi och hjälper din egen energi att flöda fritt genom att lösa upp blockeringar. 
  • Balanserar ditt energisystem, dina energicenter
  • Stärker din kropps egna läkningsprocesser
  • Reducerar stress
  • Energierna når alla nivåer av dig och kan stödja ett renande och helande både fysiskt, känslomässigt som mentalt och själsligt
  • För dig närmare ditt sanna jag och ditt högre medvetande 

Viktigt att tänka på

Reiki når djupt och löser upp blockeringar och kan ta fram gamla händelser och känslor som behöver komma upp till ytan för att tas om hand om. Starka känslor kan uppstå som är övergående. Detta är alltid för ditt eget högsta bästa. 

"Samtalen med Jenni har väckt upp många svar och insikter inom mig. Har alltid känt mig harmonisk och omhändertagen efteråt. Hennes healing (Holy Fire Reiki) är kraftfull, den känns i hela kroppen och jag blev så lugn, sov som en stock efteråt. Jag rekommenderar Jenni varmt"