Andlig Livscoaching

Andlig Coaching öppnar upp och förstärker kontakten med ditt inre, ditt hjärta och din själ. Coachingformen är djupgående, terapeutisk, emotionell, mental, helande, själslig, intuitiv och medial. Vi arbetar med dåtid nutid och framtid och ser till hela människan, anden, sinnet och kroppen. 

Som holistisk Andlig Coach har jag tystnadsplikt  kan jag hjälpa dig i alla aspekter av ditt liv.  Jag tar lika stor hänsyn till hela dig, kropp, sinnet och anden så att du kan leva ännu mer medvetet och mer uppmärksamt. Du får möjlighet att läka, förstå, känna dig hel och gå vidare mot dina mål. Genom olika stärkande övningar och meditationer  kommer du i djupare kontakt med dig själv. 

 Som Holistisk Andlig Coach hjälper jag dig att finna dina egna inre svar, som alltid finns där inom dig. Jag som coach litar fullständigt på att du innerst inne vet och kan känna in vad som är rätt för dig, med hjärtat. Jag använder mig av min intuition och stödjande vägledningskort som komplement under samtalet. 

Du kan bli coachad inom vad som helst, allt passar in inom Andlig Coachning om du är beredd att gå djupare för att nå  högre insikter! 

Varmt välkommen att höra av dig! 

Vid frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta mig 

jejstardesign@gmail.com

"Jag har varit hos Jenni på healing och coachning vid ett flertal tillfällen nu och varje stund är så givande. Healingen läker och balanserar och ger märkbara och förbluffande resultat för mig. I coachningen får jag alltid tydliga budskap från andevärlden i samklang med Jennis träffsäkra analys kopplat till min specifika situation i livet. Jag är tacksam för att jag hittat fram till Jenni"