OM MIG OCH LIGHTWORK

Jag heter Jenni Johansson och arbetar som Holistisk Andlig livscoach, som är både helande och coachande, utför energihealing och ger andlig vägledning. Jag har gått flera mediala utbildningar för att förstå mig själv och min egen andliga utveckling som tog fart för ca 3 år sedan. Jag har bland annat utbildat mig inom Andlig healing och Andlig vägledning hos Liselotte Blomberg (life in progress.se) och Life Coach Holistik och Holy Fire Reiki hos Helena Omfors (Lightworker Academy). Jag går nu även kursen Själsligt Entreprenörskap hos Helena. 

Jag har alltid haft ett andligt livsperspektiv och känt att livet är så mycket mer än vad vi ser och uppfattar med våra sinnen, men mest låtit det stanna vid nyfikenhet. För ett par år sedan började jag dock plötsligt känna in olika energier runt omkring mig och i samband med detta upptäckte jag min egen helande förmåga då jag plötsligt kunde lindra eller helt bota mina egna fysiska smärtor.  Jag började gå på andliga kurser för att få hjälp med att förstå allt detta, mig själv och lära mig mer om energier och dimensioner.  I samband med allt detta fick jag möta mig själv så att säga och började arbeta intensivt med mitt eget helande och under åren har jag bit för bit släpp taget om allt som höll mig tillbaka från att lyssna inåt och att nå dit jag är idag.

Min största drivkraft är att hjälpa människor att se sig själva och sin inre ljuskraft klarare. Jag har under större delen av mitt liv stressat på och haft svårt att stanna upp, tills kroppen och sinnet sa ifrån. Det blev ett starkt och ibland smärtsamt uppvaknande men som sakta men säkert hjälpte mig att börja kunna känna in och följa mitt hjärta. Idag lever jag äntligen fullt ut i samklang med mitt sanna jag. Besluten jag har tagit på vägen har inte alltid varit lätta men när jag äntligen började lyssna ordentligt på min kropp och följa min inre längtan så började nya insikter och möjligheter att öppna upp som har tagit mig till en behagligare och mycket mindre stressfull tillvaro

Idag är jag stolt över att ha tagit mig igenom allt och tacksam för allt stöd på vägen. Nu har äntligen en av mina största drömmar gått i uppfyllelse., ett stressfritt liv och hus på landet med mycket egentid, tillsammans med mina 2 katter. Här bygger jag upp mitt företag, går långa promenader, tillverkar smycken och hjälper mina klienter att nå sina egna inre drömmar! 

Så hjärtligt välkommen att boka in någon eller några av mina tjänster - skicka mig ett mail om du har frågor och/eller funderingar! Kontaktuppgifter finner du längst ner på sidan.