Respons från klienter 

"Fantastisk Hoy Fire Reiki Kristallhealing behandling där varje chakra fick sin del, några av dem som verkligen behövde en extra kick! Rekommenderar varmt denna behandling för att få ett gott flöde i kroppen  ."

Thezzan


"En underbar kvinna! Mycket bra vägledning kan verkligen rekommenderas."

Sandra


"Jag har varit hos Jenni på healing och coachning vid ett flertal tillfällen nu och varje stund är så givande. Healingen läker och balanserar och ger märkbara och förbluffande resultat för mig. I coachningen får jag alltid tydliga budskap från andevärlden i samklang med Jennis träffsäkra analys kopplat till min specifika situation i livet. Jag är tacksam för att jag hittat fram till Jenni"

Johanna

"Coachingen har öppnat nya dörrar i mitt liv. Det har gjort att jag prioriterar rätt saker och upprätthåller energin i det som är viktigt för mig. Jag har hittat en balans i livet och kommer fortsätta använde de verktyg jag fått av Jenni för att behålla motivationen på topp. Coachingen som Jenni ger kommer från hjärtat!"

Therese 


"Samtalen med Jenni har väckt upp många svar och insikter inom mig. Har alltid känt mig harmonisk och omhändertagen efteråt. Hennes healing (Holy Fire Reiki) är kraftfull, den känns i hela kroppen och jag blev så lugn, sov som en stock efteråt. Jag rekommenderar Jenni varmt"

Maria

"Tack bästa Jennie för din mediala coachning! Mycket trevliga och givande timmar för mig. Ett extra plus är att du dragit kort för mig och din mediala kunskap. Det har hjälpt mig jättemycket! Tack än en gång:)"

Camilla 

"Jenni, innerligt tack från mitt hjärta. Vilken fantastisk förmedling, vilket budskap! Det här kommer jag ta in och njuta av och ta hjälp av för att komma vidare. Tack för att du på ett sådant fint sätt gav mig healing och budskap idag. Vilka gåvor och vilket ljus du har. Tack tack!"

Susanne 


"Fick en läggning av Jenni som stämmer väldigt bra med hur jag är och hur jag brukar göra. Hon har hittat mig på pricken och ger mig och också en trevlig titt på framtiden. Väldigt tacksam. Kan varmt rekommendera henne! ."

Klinne

"Jenni is an incredibly gifted reader expressing such warmth and compassionate. She gave me such a beautiful reading and her word were so kind and uplifting!"

Musi